17 juli 2005

Inför Bajen-Gröthals Light

Då var det dags för match igen efter ett långt, nåja det känns så, uppehåll.
Det har ju som bekant hänt en del den senaste veckan och Bajen har tom. svårt att ställa ett komplett lag på fötter idag.
Bajen har i dagsläget bara fyra backar. Så backlinjen idag är väl rätt given. Formeringen är ju svårare. Vi sticker ut hakan och föreslår följande försvar(från vänster): Sulan-David-Max-Stoor.
Mittfältet har vi ju en del avstängningar i idag. I och med att Skade-Erik sitter på botten i Linderoths frys så kommer antagligen mittfältet se ut så här (från vänster): Jeffrey-Micke-Fiskpinnen-PFO.
Anfallet hoppas vi kommer att bestå av Petter och Runa.
På målvaktfronten kommer nog inte Linderoth ändra någonting idag heller.

Vad kan vi vänta oss av dagens match då?
Vi kräver att Bajen går in och gör det dom har betalt för. Med andra ord ska dom springa till det smakar räv i munnen och då kommer Bajen att vinna. Vi tycker att fotbollen ska ta efter handbollen med inställningen. Där är det ingen som gnäller, utan man tar i till det smakar skit i truten oavsett hur det går.


Vad det gäller ny spelare till laget så är det fortsatt sjukligt tyst. Rent spontant känns det som att det inte kommer att hända något på ett bra tag heller. Men vem vet.....rätt vad det är så har Mr X ramlat ner till oss från spååårtchefens himmel.

Vi Isterbukar kommer att göra allt för att hjälpa till att fläska in tre pinnar idag!!!
Ses på Söderstadion.


Ps....
AVGÅ!

Inga kommentarer: