17 juli 2005

Tankar efter Bajen-Gröthals Light

Yes!
Skönt att se laget göra som vi faktiskt ville innan match. Idag var det mycket kämpa, i och för sig mot ett blekt motstånd, och ingen vek ner sig. Lagdelarna fungerade bra idag. Vi vann mycket bollar på mitten tack vare en lysande Fiskpinne och Micke. Backlinjen med Sulan i spetsen skötte också sina kort väl. Kul också för Stoor att trycka dit en balja. Sen har vi anfallet.
Petter var den bästa spelaren idag i Bajen, utan tvekan. Men Pablo....när ska karln få göra en balja? Dom lägena han får idag får inte missas. Men skitsamma nu. Vi vinner med 4-0 och får vara nöjda med det. För när gjorde Bajen 4 mål i allsvenskan senast?

Lite reflektioner:
  • Mittfältsdiamanten verkar skrotad. Det var på tiden. Funkar bättre med rakt mittfält.
  • Äpplet talade i PPV. Det lät som nåt kommer att hända så att alla blir nöjda....vi får väl se.
  • Fotbollsturister....varför? Är man i klacken får man räkna med tjo och tjim. Tycker man det är viktigare med hur frillan ser ut kan man lika gärna stanna hemma eller åka till nån annan arena i stan....
  • Isterbukarna var välrepresenterade idag på Söderstadion.
  • Spååårtchefen pratade mycket i mobilen. Tittade också mycket på de plan som flög över Söderstadion. Ett tecken kanske?

Nu är det revansch på Gävle som står på schemat nästa gång. Bajenfans ordnar resa till Gävle. Resan kostar 200:- och då ingår resa och biljett. Speldag är den 25/7.

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!

PS.

AVGÅ!

Inga kommentarer: